Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí kýta | 1 kg |
červená cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
menší cuketa | 1/2 ks |
česnek | 4 stroužky |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 1 ks |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 200 ml |
cukr třtinový | 2 lžíce |
rozmarýn | 1 lžička |
bobkový list | 3-4 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 2 lžíce |
olej | 3 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Telecí maso (kýtu, plecko, hrudí) nakrájíme na kostky a poprášíme hladkou... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Rozmrazíme tresku nebo jiné filé. Nejprve si připravíme kuskus. Do vroucí vody... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Postup: Nejprve uvaříme silnou kávu, nejlépe espresso, a nalijeme do misky. Mascarpone,... zobrazit recept
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...